Prelijepa plaža Tatinja nadomak Karlobaga bila je danas odmorište skupocijenih automobila. Na putu od Splita do Toscane na Tatinji su se odmorili timovi 23 automobila marke Ferrari i jednog Jeepa Bantley. Riječ je skupini poslovnih ljudi okupljenih oko tvrtke V-management iz Londona.

Na proputovanju ih čeka ukupno pet etapa, a na dionicama uz Jadran sudionici ove karavane inzistrirali su okrjepe  i odmore u Beach-barovima, uz čisto more i izvan vreve. Plaža Tatinja pružila im je odličan parking, čistoću mora i obale, mir i predivan pogled. Prijem gostiju organizirala je Turistička zajednica općine Karlobag čija je direktorica Ivanka Šegota dočeala sudionike ove karavane i zaželjela im dobrodošlicu.

Skupina vozača i vlasnika ovih sportskih automobila članovi su engleskog Ferrari cluba koji dio godine obavezno provedu na ovakvim  i sličnim karavanama. Gdje god se pojave sa svojim preskupim automobilima, posvuda izazivaju znatiželju i divljenje. Svim posadama Ferraria plaža Tatinja svidjela se na prvi pogled, pri čemu su posebno komentirali i uživali u čistoći i plavetnilu mora. Dan je bio vjetrovit, ali ugodan, s povremenim sunčanim razdobljima. Dovoljno za upijanje čarobne atmosfere ove plaže i vinjeta surovih obala otoka Paga koji se  „pružao na dlanu“.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.