FANTASTIČNI REZULTATI NA TURNIRU U CRIKVENICI – 3 kategorije dječaka, 3 finala i u svakom Rukometni klub “Gospić”.

Završio je turnir u Crikvenici na kojem smo sudjelovali s oko 70 članova podijeljenih u 8 ekipa. Rezultat su nova lijepa životna i rukometna iskustva, 3 finala, 2 druga i 1 prvo mjesto.

DJEČACI 2006. godište se nakon prvog mjesta u grupi plasiralo i u finale u kojem smo poraženi od RŠK Karlovac. Za najboljeg golmana turnira izabran je Alen Marojević.

DJEČACI 2007. godište je na turniru sudjelovalo bez Vedrana Hećimovića (najbolji igrač na jučerašnjem turniru u Matuljima) i veoma bitnog Ivana Pavelića (bolest), te se nakon svih pobjeda plasiralo u finale. U finalu je ekipa protiv MRK Arba Rab (pobjeda u grupi 12:10) nastupila i bez do tada standardnih Borovca i Markovića koji su u isto vrijeme igrali finalnu utakmicu sa svojim 2008. godištem. Nakon 8:8 slijedilo je raspucavanje penala u kojem gubimo i osvajamo 2. mjesto. Za najboljeg golmana izabran je naš Fran Juraj Rukavina.

DJEČACI 2008. godište je bez poraza prošlo u finale gdje smo pobjedom 11:7 protiv ekipe Senja zaokružili odličan vikend. Najbolji igrač turnira je Ivan Borovac.

Djevojčice 08. završile su na 5.mjestu dok su ostale ekipe i igrači stekli veoma bitno iskustvo za budućnost.

ČESTITKE SVIM IGRAČIMA NA ODLIČNOM TURNIRU!

Gs Press / RK Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.