Nakon što su građanima, obrtnicima i firmama omogućili povoljnije naftne derivate, poduzeće Energy Bentz pozdravilo je potez jedne konkurentske firme koja je krenula u istome smjeru što se tiče obrtnika i poduzeća. Zamolili smo direktora benzinske crpke Energy Bentz u Gospiću Damira Tomrlina da nam prokomentira ovaj trend.

direktor Damir Tomrlin
direktor Damir Tomrlin
  • Pozdravljam zdravu konkurencije. Svakako je pohvalno da prate primjere poduzeća Energy Bentz. Očigledno je da su se popusti koji nudimo tvrtkama na kupnju naftnih derivata pokazali kao pun pogodak te su i ostali prodavači odlučili pratiti naš trend.  Osim što kao konkurenti tvrtkama i obrtnicima nudimo popust, mi u Energy Bentzu nudimo popust svim koji koriste naše kartice. Navedeni popust vrijedi i na veliki dio artikala iz naše trgovine.

Osim najkvalitetnijih naftnih derivata u sklopu Energy Bentza radi i trgovina s iznimno širokim asortimanom artikala vrhunske kvalitete po pristupačnim cijenama. Na usluzi kupcima je i moderan caffe-bar, zatim auto-praonica, a ono što Energy Bentz izdvaja od kunkurenata jest i dostava plina i lož-ulja na kućnu adresu. Osim navedenog crpka ima i mjenjačnicu koja radi od 0-24 sata.

GsPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.