U organizaciji Upravnog odjela za gospodarstvo Ličko – senjske županije provodi se edukacija za poljoprivrednike pod nazivom „Izobrazba o sigurnom rukovanju pesticidima“. Za provedbu projekta Županija je osigurala sredstva za sufinanciranje izobrazbe za ukupno 375 polaznika. Cijena izobrazbe po polazniku iznosi 360 kn od kojih Ličko – senjska županija sufinancira iznos od 160 kn po polazniku. Razliku u cijeni od 200 kuna plaća svaki polaznik izobrazbe. Izobrazba  se provodi u grupama od po minimalno 30 polaznika na području Ličko-senjske županije, a mjesto održavanja edukacije određuje se ovisno o mjestu stanovanja najvećeg broja polaznika grupe.

Edukacija za prvu grupu održana je u Gospiću 19. i 20. studenog, dok će se druga dvodnevna edukaciju za drugu grupu poljoprivrednika održati 7. i 8. prosinca 2015. godine u Osnovnoj školi „Luke Perkovića“ Brinje, Frankopanska 44 u vremenu od 9 do 12 sati.    

Vezano uz prijavu sudjelovanja u programu izobrazbe odnosno dogovor o mjestu i vremenu održavanja edukacije zainteresirani sudionici mogu kontaktirati Upravni odjel za gospodarstvo, kontakt osoba: Snježana Došen na tel: 588-244, e-mail: snjezana.dosen@licko-senjska.hr.

GsPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.