U sklopu svoje predizborne kampanje kandidat na listi HDZ-a dr. Darko Milinović načinio je večeras u dvorani KIC-a Gospić pomalo nesvakidašnji potez vezan uz političke skupove ove vrste. Njemu su podršku došle iskazati mahom članice  HDZ-a nježnije spola. Njih 200-tinjak niti u jednom trenutku nisu dvojile kako je upravo dr. Milinović jedini stranački kandidat sa ovih prostora kojemu će dati svoj glas.

 Zbog čega glasati za dr. Milinovića?

Na ovo pitanje odgovorile su u ime Milinovićeva Izbornog stožera prof. Anela Serdar Pašalić i prof. Jadranka Pejnović, zatim studentica Veleučilišta „Nikola Tesla“  Elena Stilinović, dok su  u ime medicinske struke govorile ravnateljica Opće bolnice Gospić dr. Sandra Čubelić i medicinska sestre Ruža Uremović. Dok su članice Izbornog stožera apostrofirale Milinovićevu energiju, kreativnost i timski rad, medicinska je struka prozborila o dr. Milinoviću kao najboljem hrvatskom ministru zdravstva, uzornom kolegi i humanisti.

I „Senjkinje“ za Milinovića!

Kada  je ženska klapa „Senjkinje“ otpjevala  pjesmu „Dajem ti srce zemljo moja“, bila je to najbolja uvertira za govor kandidata  na broju 4!

-Ne mogu niti zamisliti s kakvim su osjećajima naše majke, supruge, sestre i kćeri osluškivale svaku detonaciju misleći na živote svojih najmilijih. Njihova srca, baš kao i srce moje majke podnijeli su tolike patnje  i boli da je to teško zamislivo. Da nije žena i njihove snage, ne bi bilo niti slobodne Hrvatske. To vam nitko nikada ne može osporiti. Ovoga puta od vas tražim potporu jer znam, a i  vi znate, da vas nikada nisam iznevjerio. Netko vam npr. može ukrasti mobitel, ali vam ne mogu ukrasti vaš glas, niti vaše srce koje kuca za Hrvatsku. Govorio sam pred 500, 1000 i 100 tisuća ljudi, ali nikada samo pred ženama, kazao je dr. Milnović koji je napomenuo veliku  zastupljenost žena na visokim dužnostima u Ličko-senjskoj  županiji.

GS Press/ N. Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.