Čini se kako je stranka mogućeg naziva LIPO ( Lika, primorje, otok ) već samom najavom osnivanja u samo nekoliko dana postala brend. Danas je reagirao i prof. dr. Igor Medved koji je odnedavno i predsjednik Upravnog vijeća gospićke bolnice. Riječ je o čovjeku koji je izuzetno cijenjen u Senju, te bi se moglo reći da nema onoga kome nije pomogao u Ličko-senjskoj županiji.

Njegovo poznanstvo s Milinovićem datira od davna, a za vrijeme Milinovićeva mandata kao ministra postao je pročelnik Zavoda za kardiokirurgiju. Njegov CV je toliko opširan da bi nam jednostavno trebalo previše prostora za nabrojati sve njegove karakteristike. Spomenuti ćemo samo da je vrsni stručnjak kardiokirurgije u hrvatskim, a možemo reći i europskim razmjerima.

Dr. Medved je danas vijećnik Gradskog vijeća Grada Senja, oženjen, otac petero djece, sudionik je Domovinskog rata od 1991., sudionik Oluje i osiguranja na razminiranju Ličkog Osika. Čovjek izuzetne profesionalne, a vidimo i cijeloživotne karijere.

U politici nije sudjelovao do unazad nekoliko godina kada je na iznenađenje mnogih svojim angažmanom prouzrokovao drugi izborni krug u gradu Senju dobivši respektabilna 1388 glasa.  Evo što nam je dr. Medved rekao o ideji osnivanja regionalne stranke LIPO.

-Da, vrlo interesantna ideja koja zasigurno može pridonijeti razvoju Ličko-senjske županije, a samim time i moga grada Senja. Demokršćanska orijentacija uvijek je bila moj prirodni odabir,  i takav način djelovanja mogu uvijek podržati. Širina demokršćanskog pogleda na svijet omogućava svima demokratsko sudjelovanje u procesima odlučivanja i to isključivo na volji naroda koji bira. Regionalna stranka s jasnim opredjeljenjem i uključivosti može samo doprinijeti razvoju našeg kraja, te ima potencijal okupiti sposobne i nestranačke ljude kao što sam i sam, kazao je dr. Medved.

Impresivnu biografiju dr. Medveda pogledajte ovdje.

Gs Press / c.p.L.O.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.