Dom zdravlja u Otočcu u velikim problemima

1

Danas je župan ličko-senjski  dr. Darko Milinović bio na radnom sastanku u Domu zdravlja Otočac gdje su ga  v.d. ravnatelj dr. Božidar Vuksan  i predsjednik Upravnog vijeća Slaven Prpić zajedno sa stručnim službama upoznali sa vrlo ozbiljnom problematikom u poslovanju Doma zdravlja. Izvijestili su Župana da će napraviti dodatnu analizu poslovanja i mogućnost racionalizacije poslovanja te ga o tome izvijestiti do ponedjeljka. Također su dogovorili  određene korake jer postavlja se realna mogućnost nakon odlaska  dvojca  Šutić – Ružić koji je ostavio velike dugove da djelatnici ostanu bez plaće. Za sada je taj problem riješen te slijede daljnje aktivnosti po tom pitanju.

Nakon toga župan Milinović sastao se sa gradonačelnikom Grada Otočca Stjepanom Kostelcem  te ga  upoznao sa problematikom Doma zdravlja i  izvijestio  ga da postoji realna mogućnost da zbog ne donošenja proračuna građani Grada Otočca ostanu  bez najmodernijeg digitalnog RTG uređaja. Dogovorili su se i oko daljnje suradnje u korist Grada Otočca i Ličko-senjske županije.

KABINET ŽUPANA

1 COMMENT

  1. Nemoguće da je nakon šutića dom ostao u dugu….pa šutić je poznati hdz-eovac i čovjek od povjerenja koji radi samo za Hrvatsku i ponaosob za Beograd……ne dirajte govno jer će početi smrditi….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here