Dolazi nam Ružičasti supermjesec, najspektakularniji puni mjesec ove godine, a s njim i upozorenja astrologa

0
  • U utorak, 7. travnja, za ljude diljem svijeta koji se nalaze u izolaciji priroda je pripremila pravi spektakl
  • Svi oni koji upute pogled u nebo uživat će u ljepoti Ružičastog supermjeseca, najsjajnijeg i najvećeg punog mjeseca u 2020. godini
  • Ovaj mjesec ipak nije ružičaste boje, a zašto ga tako nazivamo i kakve nam prilike donosi na astrološkom planom otkrij u nastavku

Za većinu ljudi diljem svijeta koji vrijeme provode u svojim domovima, potreba za pristupačnim zabavama nikad nije bila veća. Upravo se za jednu takvu u utorak, 7.travnja, pobrinula i sama priroda, a svima koji će moći izaći u svoje vrtove, na balkone ili u kratku večernju šetnju sa psom, priredila je pravi vizualni spektakl. Naime, na nebu će se moći vidjeti Ružičasti supermjesec.

Ipak, nemoj da te ime ovog mjeseca zavara. Umjesto ružičaste boje, očekuje se da će mjesec zasjati zlatnim nijansama, a onda će izblijedjeti do svijetlo bijele boje. Pridjev ružičasti u imenu, mjesec je dobio jer se pojavljuje u vrijeme ranog proljetnog cvata puzavog ružičastog plamenca ili ružičaste mahovine odnosno ružičastog cvijeća koji često simbolizira proljeće.

Supermjesec je zapravo puni mjesec koji se pojavljuje u trenutku kad je Mjesec najbliže Zemlji, a u tom položaju izgleda svjetliji i veći od uobičajenog punog mjeseca. U 2020. za koju stručnjaci tvrde da zaista posebna po pitanju nebeskih fenomena, prvi super mjesec dogodio se 09. ožujka, a ovaj koji nas očekuje u utorak, bit će još spektakularniji i veći. Zapravo, Ružičasti supermjesec’ bit će najbliži Zemlji ove godine, a time najsjajniji i najveći pun mjesec 2020. godine. Ovaj spektakularni mjesec moći će se vidjeti nakon zalaska sunca 7. travnja, ali će biti uočljiv golim okom sljedećih nekoliko dana.  A evo što astrolozi kažu o utjecaju ružičastog supermjeseca Aspekt Marsa kvadrata Uran koji djeluju na pun mjesec, u ljudima bi mogao potaknuti buntovno i agresivno ponašanje. Jupiter u konjukciji s Plutonom pojačava rizike, ali pozitivan aspekt Merkura daje razumijevanje i zdrav razum. Tijekom ovog perioda formula za sreću i sigurnost bit će u mudrom promišljanju i spremnosti na suradnju s prijateljima i susjedima.

Sunce u opoziciji s Mjesecom dovest će tijekom sljedeća dva tjedna do većeg usmjeravanja pažnje na dom, obitelj i intimne odnose. Unutrašnju napetost i vanjske pritiske moglo bi prouzrokovati djelovanje suprotnih sila kao što su posao nasuprot obitelji ili ono što ti je potrebno, u odnosu na ono što želiš. Ova situacija, upozoravaju astrolozi, mogla bi dovesti do sukoba i kriza koje mogu iscrpiti tvoju energiju.

Za prevladavanje bilo kakvih izazova u vezama i odnosima najbolje se poslužiti povećanom emocionalnom snagom i intuicijom. Kako će podsvijest omogućiti uravnoteženi pogled na tvoje odnose, savjetuju astrolozi, moći ćeš jasno vidjeti dinamiku odnosa odnosno negativne osjećaje koji će, moguće, uzrokovati neravnotežu.

Gs Press / miss7.24sata.hr

Pročitajte više na: https://miss7.24sata.hr/lifestyle/dolazi-nam-ruzicasti-supermjesec-najspektakularniji-puni-mjesec-ove-godine-a-s-njim-i-upozorenja-astrologa-29930 – miss7.24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.