Ličko–senjska županija i Turistička zajednica Grada Gospića dodijelile su turističke nagrade –  Zeleni cvijet, nagrada za najljepšu fotografiju Grada Gospića i posebna nagrada Turističke zajednice, te su dodijeljena priznanja i nagrade najuspješnijim izlagačima na 19. tradicionalnoj izložbi „Jesen u Lici“.

Dodijeljena su i javna priznanja Ličko–senjske županije. Zeleni cvijet sa Zlatnim znakom za najuređeniju okućnicu na području grada Gospića pripao je Marijani Rukavini, dok je prvo mjesto za najljepšu fotografiju pod nazivom „Zimska idila“ osvojio autor, Josip Durdov.

Turistička zajednica Grada Gospića ove godine dodijelila je HGSS – Stanici Gospić posebno priznanje i nagradu za požrtvorno djelovanje i izniman doprinos u razvoju turizma.

Javna priznanja Ličko–senjske županije dobili su Folklorna skupina „VELEBIT“ iz Donjeg Pazarišta, Gimnazija Gospić, doktorica Mira Biondić Tomljanović, Udruga „Dobra vremena“ Sveti Rok, posmrtno Josip Cvitković Cija, te OPG Martine Kolačević. Godišnju nagradu LSŽ dobio je gradski zbor “Vila Velebita“ Gospić.

Premijerno je prikazan promo film TZ Grada Gospića „Gospić Full Of Energy“ u čijem je snimanju sudjelovala  i Ana Rucner, koja će ljepote Gospića promovirati  u svijetu.

Gs Press/Radio Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.