Ove godine po prvi put Javna ustanova Pećinski park Grabovača u suradnji s Narodnom knjižnicom Općine Perušić organizira podnevni ispraćaj Stare godine u parku u centru Perušića. Po uzoru na ostale gradove i mjesta, stanovnici Perušića i okolice te svi oni željni dobre zabave mogu uživati u širokoj ponudi i veseloj ekipi koja će ih čekati u centru mjesta.

Neizostavne blagdanske dekoracije, čarobna šuma, vesela glazba i nezaboravan ugođaj samo su popratni dio bogatoj gastro ponudi jer ćete na šanku moći pronaći uz kuhano vino i rakiju, zimsku sangriju, punč i bezalkoholne koktele za one najmlađe. Što se tiče hrane, slastan kotlić, fritule i palačinke razveselit će svakoga. Da ni najmlađi ne bi ostali bez zanimacije, za njih je pripremljena zimska potraga za blagom, razne igre i nagrade. U podne sve prisutne očekuje novogodišnji krijes, zajednička fotografija, lička zdravica te konfete i prskalice za mališane.

Program počinje u 10, a cijelo vrijeme moći će se kupiti „kuglice želja“ na koje će se pisati novogodišnje želje i objesiti na bor. Svi prihodi skupljeni od prodaje kuglica donirat će se udruzi „Pčelica“.

Gs Press / JU “Pećinski park Grabovača”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.