Govoriti jedno, misliti drugo, a raditi treće odlika je naše lokalne politike. Tako smo mi kao grad bez podjela danas opet svjedočili novim podjelama. U posjetu prvoj bebi rođenoj s područja “slobodnog” Gospića pozvani su samo podobni novinari. Ostali ne, iako nema podjela.

Podsjećamo da je prva beba u OB Gospić ove godine rođena 2. siječnja, ali u gradu bez podjela nitko iz gradske uprave nije imao dovoljno sluha i pristojnosti da obiđe bolnicu, mamu i bebu. Tko im je kriv da nisu s područja Gospića. Grada bez podjela. Možda bi ih netko iz Grada i posjetio, ali im je račune pomrsio župan Milinović koji je prvi obišao mamu i bebu te im uručio poklone, također i Ured predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja je u gospićku bolnicu poslala čestitku i poklon prvoj bebi rođena u 2020. godini. A u gradu bez podjela to je nedopustivo.

Grad Gospić je slavno naglasio da je naknadu za svaku novorođenu bebu povećao na 3 000 kuna. Zato automatski treba uvesti novi prirez da ne bi ponestalo novaca za ogromne projekte koji nam slijede. Recimo one za otvaranje nekoliko tisuća novih radnih mjesta, tj. po 500 na godinu jer je tako i bilo planirano. Zato skromno-novinarski predlažemo da se na početku Budačke drndalice postavi natpis „Dobro došli u Gospić, grad bez podjela. Osim tu i tamo“!!!

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.