Kad nam već neki veći centri „štekaju“ po pitanju organizacije pokladnih sadržaja za djecu, Perušić se nikako ne želi svrstati u tu bezidejnu kategoriju. U Lovačkom domu LD „Klisa“ organizirane su danas dječje maškare. U glavnoj dvorani doma okupilo se mnoštvo mališana da bi guštali uz ples, pjesmu i pomalo se nadmetali ‘ko ima originalniju masku. Odrasloj, mahom muškoj populaciji pripao je šank. Tamo je i dogovoreno da je najbolji lijek za strašni corona-virus lička šljivovica 0.03, samo čašica, ali nikako više!

Djecu je zabavljao animator Timi-čarobnjak, uz dvije klaun-pomoćnice. Vidjeli smo mnoštvo nagradnih igara, karaoke, izbor naj-maske, spretne plesače i sve one sadržaje toliko omiljene među dječjim maškarama. Dovoljno je pogledati ovaj foto-album da biste se uvjerili kako u pohvala ipak ne pretjerujemo.

Ovu predivnu dječju priredbu organizirala je Turistička zajednica općine Perušić, uz dragocijenu pomoć mnogih roditelja. U vrednovanju sadržaja ovih maškara ocjenama od 1 do 5 maškare u Perušiću zaslužuju najmanje ocjenu +6!!!

GS press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.