Pravi filmski scenarij odigravao se sinoć oko 22 sata na potezu od Donjeg Lapca do Srba. Policija u Srbu dobila je dojavu od policajaca iz Donjeg Lapca, da se jedan kombi stranih nacionalnih oznaka nije zaustavio na znak policije, te se sumnja da je isti u kaznenom djelu ili ilegalnom prelasku državne granice.

Nakon dojave kolega, policajci su stranom kobiju postavili dva punkta, jedan kod Boričevca, drugi kod u Raštelama. Ovaj prvi, u Boričevcu, unatoč svjetlosnim i zvučnim signalima policajaca, kombi sa imigrantima je probio. Da bi odbili napad, policajci su morali upotrijebiti vatreno oružje.

Nakon pucnjave, strano vozilo se kratko nastavio kretati, te je stalo, a vozač kombija iskočio je i pobjegao u šumu.

U kombiju je zatečeno 29 stranaca, državljana više zemalja, a kako doznajemo u pucnjavi je ozlijeđeno dvoje djece (2006.), koji su hitno prebačeni u bolnicu u Zadar i izvan su životne opasnosti.

Nekoliko osoba je ozlijeđeno nakon sulude vožnje zasad nepoznatog vozača, te su zbrinuti u bolnicama u Zadru i Gospiću.

Imigrant stigao i u Bilaju

Nadalje neslužbeno doznajemo da je jučer u Bilaju nedaleko od Gospića uhićen jedan imigrant. On je u lokalnom kafiću pokušao platiti račun bosanskim markama, očito misleći da je još u BiH!  Ubrzo je stigla i policija te je prevezla ilegalca u gospićku policiju.

Uskoro opširnije

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.