POZIV NA „DAN OTVORENIH VRATA“ POVODOM OBILJEŽAVANJA EUROPSKOG DANA PRAVOSUĐA

Europski dan pravosuđa ustanovljen 2003. godine od strane Vijeća Europe i Europske komisije države članice Vijeća Europe već tradicionalno obilježavaju na dan 25. listopada. Stoga   Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske u suradnji sa sudovima u okviru Europskih dana pravosuđa 2017. godine,  u svrhu približavanja pravosuđa građanima  organizira  „Dan  otvorenih  vrata“.

Pozivamo Vas da  dana 25.listopada 2017.godine ( srijeda ) posjetite Prekršajni sud u Gospiću, Gospić, Trg Alojzija Stepinca 3, u sjedištu Ličko-senjske županije, povodom „Dana otvorenih vrata“  kada će ovaj sud biti otvoren za javnost u vremenu od 10,00 do 15,00 sati,  s tim da se po dolasku prijavite u sobu broj 13 (sudnica 1) ~ Ured predsjednika suda.

Na Danima otvorenih vrata svi posjetitelji biti će u mogućnosti razgledati Prekršajni sud u Gospiću i neposredno se upoznati s organizacijom i djelokrugom njegova rada, odnosno s postupkom osnivanja i vođenja sudskog spisa, sve do  arhiviranja istog,  zatim s postupkom korištenja JCMS sustava, kao i e-podneska, te radom na predmetima u sudačkoj referadi i postupkom izvršenja prekršajnih sankcija, a posebno sa institutom rada za opće dobro.

Radi izbjegavanja eventualnih gužvi molimo građane koji planiraju individualni ili grupni posjet da unaprijed najave svoj dolazak na e-mail ovog suda: psgs@psgs.pravosudje.hr

Na kraju posjeta biti će Vam dani obrasci za davanje Vaših utisaka, dojmova, prijedloga, komentara i preporuka, sve u svrhu unaprjeđivanja rada suda.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju kako bi se ova manifestacija što uspješnije održala na obostrano zadovoljstvo.

Gs Press / Prekršajni sud u Gospiću

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.