U sklopu projekta RAISE Youth a povodom održavanja manifestacije Jesen u Lici u Gospiću u danas boravile članice Klastera žena poduzetnica RH “Kolo” koje ove godine slave 6. godišnjicu osnutka.

Klaster “Kolo” okuplja žene od Dubrovnika do Vukovara koje su žensku kreativnost i poduzetnost udružile u zajedničku inicijativu sa svrhom boljeg plasmana na tržištu. Temeljni cilj Klastera je jačanje ženskog poduzetništva kroz obrazovanje, razmjenu iskustava i poticanje umrežavanja lokalnih i regionalnih mreža.  Klaster “Kolo”  (Kako osnažiti lokalno okruženje) poseban naglasak stavlja na razvoj ruralnih područja poštujući načela društveno odgovornog poslovanja.

Članice klastera vlasnice su uspješnih poduzeća i OPG-ova, članice udruga i zadruga koje doprinose razvoju ruralnog područja promocijom i prodajom svojih autohtonih proizvoda ili pomažu poduzetnicima početnicima u pokretanju poslovanja.

Članice klastera danas su se susrele sa županom Darkom Milinovićem s kojim su razgovarale na temu mogućnosti i djelovanja klastera te buduće suradnje na području Ličko-senjske županije.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.