Četrnaesti dan za redom nema novooboljelih osoba, nastavlja se povoljna epidemiološka situacija.

U posljednja 24 h uzeta su 3 dodatna uzorka, pristiglo je 12 negativnih rezultata testiranja te se ukupno čekaju rezultati testiranja 2 uzeta uzoraka.

Ukupno su oboljele 22 osobe od COVID-19 od čega su 3 osobe izliječene. Testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno je nad ukupno 325 osoba. Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 175 osoba.

U protekla 24 sata policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera opreza samoizolacije „COVID 19“ nad 107 osoba na području Ličko-senjske županije kojom prilikom je utvrđeno jedno kršenje/nepoštivanje izrečene mjere samoizolacije.

Zaprimljena je jedna dojava o kršenju Odluke o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja i jedna dojava o kršenju Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanju sportskih i kulturnih događanja, koje nisu potvrđene, dok dojava o kršenju Odluke o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima nije bilo.

U protekla 24 sata nije utvrđeno kršenje Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj (osobe bez propusnice).

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.