Opća bolnica Gospić od danas je bogatija za još jedan sadržaj koji će   znatno poboljšati i ubrzati rad ove zdravstvene ustanove. U prizemlju bolnice preuređen je i opremljen prostor za centralni prijem pacijenata i kako je istaknula ravnateljica dr. Sandra Čubelić,  bit će to  jedinstveno mjesto na kojem će korisnici usluga Opće bolnice Gospić obaviti potrebne administrativne radnje i uputstva prije odlaska na specijalističku obradu. Ravanteljica dr. Čubelić:

-Ovo možda nije velika stvar za hrvatsku medicinu, ali je velika stvar za našu bolnicu i naše pacijente. Prostor površine 50 m2 namijenjen je isključivo za centralni prijem pacijenata. U ovo je uloženo 80 tisuća kuna decentraliziranih sredstava. Prostor je podijeljen u tri dijela: prijemnu kancelariju, telefonsku centralu za naručivanje pacijenata i administrativni dio. Bit će to način za ubrzan  i  kvalitetniji prijem naših pacijenata. Svi smo mi ovdje zbog pacijenata i uvjerena sam da ćemo ovim sadržajem olakšati i ubrzati dio naših usluga, rekla je ravnateljica dr. Čubelić. Govoreći u  ulozi župana i liječnika specijaliste dr. Darko Milinović je naglasio važnost svakog sadržaja koji znači napredak.

-I dalje povremeno operiram u ovoj bolnici jer župan neću biti vječno, ali struci „ne dam iz ruku“. Zahvaljujem se svima vama koji su unatrag 15-ak godina dali svoj doprinos da bi naša bolnica postala naša „klinika Schwarzwald“. Ova je bolnica dobar prijem uspješnog poslovanja jer većina hrvatskih bolnica grca u dugovima,  ova bolnica je zadnju godinu završila u plusu. Drago mi je što svjedočim ovom događaju koji potvrđuje kako Opća bolnica Gospić prati trendove i svakim sadržajem povećava kvalitetu svojih usluga, rekao  je župan dr. Darko Milinović i proglasio centralni prijem pacijenata otvorenim.

Gs Press / foto:Nick / tekst:M.S.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.