Jučer je održana konstituirajuća sjednica Županijske skupštine Ličko senjske županije. Prije same sjednice HDZ-ov Kustić više od 20 minuta proveo je sa vijećnicima HSP-a i Karlom Starčevićem, tvrdi Keleminec – Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/budi-muskarac-a-ne-pi-a-pa-priznaj-svima-da-radis-za-hdz-623748 – 24sata.hr

Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone – Hrvatske stranka prava je u srijedu medijima poslao priopćenje u kojem se obrušio na Karla Starčevića.

Priopćenje donosimo u cijelosti.

‘Jučer je održana konstituirajuća sjednica Županijske skupštine Ličko senjske županije. Prije same sjednice HDZ-ov Kustić više od 20 minuta proveo je sa vijećnicima HSP-a i Karlom Starčevićem. Razgovarali su i dogovorili tajno glasovanje i  tako da sakriju koaliciju HDZ -a , HSP-a i SDSS-a. 

Bura promjena nije došla na konstituirajuću sjednicu, a vijećnici Darka Milinovića nisu pristali na tajno glasovanje te su napustili sjednicu. 

Tako je ostala samo koalicija HDZ, HSP i SDSS , a nastavak ove političke sramote zakazana je za četvrtak.

POŠTO IMAMO SVOJE IZVORE IZ HSP -a IMAMO SAZNANJA O NOVOJ DRAMI.

Pošto HDZ-u i SDSS-u nedostaje jedan glas za preuzimanje Županijske skupštine , Karlo Starčević iz Munchen bojne  jednog svog vijećnika posudit će HDZ-u i SDSS-u za preuzimanje Županijske skupštine i tako spriječiti svoju sramotu i prevariti svoje birače.
Karlo Starčević već odavno u Gospiću koalira sa HDZ-om. U Gradskom vijeću ruke mu dižu HDZ-ovci Andreja Plenkovića, a za tu uslugu Karlo iz Munchen bojne prepustit će svog vijećnika HDZ-u i SDSS-u. To se još nije dogodilo na političkoj sceni Hrvatske. 

Kada koalicija HDZ-a, HSP-a i SDSS-a preuzme Županijsku skupštinu neće prihvatiti predloženi proračun Darka Milinovića. Na taj način žele izazvati nove izbore za Županijsku skupštinu i izborima za župana smijeniti Darka Milinovića.  

Karlo ? Ante Starčević nije se nikada prodao i zato je danas Otac Domovine ! 

Pozivamo Karla Starčevića da bude muškarac, a ne pi**a pa priznaj da radiš za HDZ , kao i tvoji koalicijski saveznici Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović.  Znamo  da vam je zajednički mentor Vladimir Šeks!’

24sata.hr

AHSP: ‘Starčević (HSP) je obiteljski nasilnik, otpustio je samohranu majku sa posla i lažni je branitelj’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.