Iz Općine Brinje radosno poručuju kako su ovih dana uspješno okončali proljetnu sanaciju mnogih lokalnih cesta na tome području. Radove je financirala Županijska uprava za ceste, a poduzeće Lika ceste ugradilo je u kolnike oko 850 tona asfalta. Doznajemo kako su vremenske prilike zadnje dana bile idealne za ova posao, a koronavirus razlog je vrlo slabe frekventnosti prometa na cestama. Zašto ovo spominjemo?

Već malo manje od godine dana traje jaružanje Budačkom ulicom u Gospiću, novinari su je od milja nazvali Budačkom drndalicom. Facebook fanovi vinovinika ovoga nedopustivog šlampperaja i dalje ubjeđuju sami sebe kako je stanje ove najfrekventnije gradske prometnice sasvim O.K. Svakako po srednjevjekovnim standardima prometa.

Epidemija COVID-19 mnogima je dobro došao alibi za nerad ili nesposobnost. Posvuda se u Hrvatskoj gradi, sanira, popravlja…, ali samo ne u Gospiću. Oprez je majka mudrosti-rekoše mudri, ali da je bila oprezna ne bi bila majka!

Poruka za kraj: prihvatitie se posla i ne muljajte nam. Građani Gospića i okolice to ne zaslužuju. Niti nerad niti nered niti prazne isprike!!! Facebook fanovi, samo naprijed!

GS press

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.