Poštovane sugrađanke i sugrađani,

ispred nas su izbori za Europski parlament te vas pozivam da izađete na izbore u što većem broju da pokažemo da se i u našem gradu prepoznaju mogućnosti koje pruža članstvo u Europskoj uniji. Europska unija asocijacija je koja svim djelovima Europe pa tako i Otočcu pruža mogućnosti povlačenja europskih sredstava ako imamo kvalitetne projekte, ideju i plan razvoja našeg grada. Svjedoci smo da se u Gradu Otočcu već danas koriste pogodnosti Europske unije i bespovratnih sredstava kojima se financira niz projekata poput Ulice Bartola Kašića, dječjeg vrtića, prometne infrastrukture, kulturnih sadržaja te poticaji u poljoprivredi i turizmu.

Hrvatska demokratska zajednica pripada velikoj i snažnoj obitelji Europske pučke stranke (EPP) koja ima kandidata za predsjednika Europske Komisije g. Manfreda Webera stoga je važno da HDZ dobije što veću podršku na nacionalnoj razini kako bi imali što veći utjecaj u budućem sazivu Europskog parlamenta, a za Otočac je važno da damo što veći doprinos projektu naše velike obitelji EPP-a.

Podržite našu listu – listu HDZ-a, listu broj 9.– i budimo grad koji će dati svoj veliki doprinos u sveukupnoj pobjedi Hrvatske demokratske zajednice na predstojećim izborima za Europski parlament koji se održavaju u nedjelju, 26.05.2019.

Predsjednik GO HDZ Otočac

Dr.sc.Branislav Šutić, prof.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.