BRAĆA PREMUŽ DOMINIRALA NA TENIS TURNIRU “GOSPIĆ 2019”

Trodnevni tenis turnir koji se u organizaciji Teniskog kluba „Lika-Gospić“ od 30. kolovoza do 1. rujna 2019. godine održavao na zemljanim tenis terenima u Gospiću došao je do svoga kraja.

Ukupno se natjecalo 18 rekreativnih tenisača koji su kroz glavni i utješni turniru u pojedinačnoj konkurenciji i konkurenciji parova odigrali ukupno 23 meča.

Trodnevni turnir gledateljima je donio nekoliko odličnih mečeva, a i probudio tenis kao sport na sportskoj karti Gospića.

Nakon velike borbe tijekom petka i subote u nedjelju, 1. rujna 2019. godine, su odigrana finala u konkurenciji parova, utješnog turnira u pojedinačnoj konkurenciji, te polufinala i finale glavnog turnira pojedinačne konkurencije.

U finalu utješnog turnira susreli su se Ivan Jelić i Damir Vujnović, a bolji je rezultatom 1:6, 6:3, 10:8 bio Jelić koji je obranio prošlogodišnju titulu u istom dijelu turnira.

Parovi su donijeli veoma zanimljive mečeve. Već polufinale je donio poslasticu budući su na teren izašli braća Milan i Tomislav Premuž i snage odmjerili s Antoniom Alićem i Ivanom Jelićem. U veoma zanimljivom meču prepunom veoma kvalitetnih poteza  boji su sa 6:2, 4:6, 6:1 bila braća Premuž koja su svoju superiornost pokazala i u finalnom meču pobijedivši Nikolu Starčevića i Hrvoja Stilinovića sa 6:2, 6:3.

U pojedinačnoj konkurenciji je također bilo veoma zanimljivo u polufinalu u kojem je neočekivano ali sasvim zasluženo Ranko Brodić pobijedio Antonia Alića 4:6, 7:6 (4), 6:2 i u finalu se pridružio Tomislavu Premužu koji je uvjerljivo sa 6:1, 6:2 bio bolji od Nikole Grahovca.

Alić i T. Premuž bili su uvjerljivi u mečevima za treće (Alić – Grahovac 6:4, 6:0) odnosno prvo mjesto (T. Premuž – Brodić 6:0, 6:3) te su se okitili broncom i zlatom.

Ovim putem Teniski klub Lika-Gospić se želi zahvaliti Gradu Gospiću na pomoći u pripremi i organizaciji turnira, pekarni Tušak na pomoći u organizaciji subotnjeg ručka, samostalnom slikaru Ivanu Blažekoviću na donaciji slike za najuspješnijeg tenisača, portalima lika-online.com, gspress.net, glaslike.hr, Radio Gospiću i lokalnoj televiziji Velebit TV na medijskoj podršci.

Čestitamo svim sudionicima na svojim uspjesima.

Gs Press / Teniski klub Lika-Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.