U prekrasnom ambijentu pred punim boćalištem Caffe bara Miro odigran je finalni meč između starih rivala Kaniške i Bodeža Gs.
Od samog starta utakmice Bodeži su pokazali svoju kvalitetu nametnuvši igru za koju branitelj naslova Kaniška jednostavno nije imala riješenje.
Prvi set Bodeži Gs odigrali su kao u transu dozvolivši Kaniškoj svega šest punata.
U drugoj dionici Bodeži se odvajaju na pokazalo se nedostižnih 10-2 što je bilo dovoljno za ogromnu prednost od 2:0 u setovima.
Treći,pokazalo se i posljednji set bolje otvara prošlogodišnji slavljenik Kaniška i odlazi na ogromnih 13-3,ali Bodeži se ne predaju te serijom 13-0 u stilu okončavaju finale i sasvim zasluženo osvajaju ljetni memorijal.REZULTAT FINALNE UTAKMICE
KANIŠKA 0:3 BODEŽI GS (6:16,13:16,13:16)
Nakon osvojene zimske lige Bodeži Gs su se okitili i ljetnom postavši najuspješnija ekipa u gradu Gospiću.
Poslje finalne utakmice organizator HVIDR-a i Caffe bar Miro uručili su pehare i nagrade najboljem igraču (Mate imić BARBARI) kao i prvim trima ekipama.
I ovim putem zahvaljujemo se svim sudionicima na fer i sportskom ponašanju,gledateljima na prekrasnom bodrenju svojih fanova i nadamo se da će se ovaj već tradicionalnu memorijal u čast Herojima grada Gospića koji su dali svoj život za naš grad i našu Domovinu igrati i u buduće.

Gs Press / Miroslav Meske Mesić

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.