Na portalu Lika online danas je objavljena vijest u kojoj je navedeno da je Vrhovni sud odlučio da je otkaz Krešimiru Benkoviću u TZ Grada Gospića zakonit i  da mora platiti 120 tisuća kuna + zatezne kamate!

Zaštitnik Kreše Benkovića i osoba koja je držala brojne pressice na temu Benkovića Nikola Maras na svom facebook stranici je objavio:

Dokaz da mafija ima državu Hrvatsku i poruka svima iz Like ako talasaš uništiti ćemo tebe i obitelj! Bez obzira bio častan profesor na Veleučilištu, radnik, novinar, udovica Domovinskog rata ili netko treći nemojte se zamjerati kumovima, kumama ili ortacima Darka Milinovića jer on je vlast!!!! Sumrak demokracije i poziv u pomoć!!!!

U Hrvatskoj je Vrhovni sud neovisan o politici.  Da ne bi bilo zabune, u pravosuđu su isti ljudi koji su i za vrijeme SDP postavljeni.  Nije jasno što Maras želi reći? Kada presude idu njima u korist, to je ok, ali kada je presuda kontra onda sudom po Marasu vlada mafija? Teška je to uvreda na račun Suda, dosad nezabilježena u RH.

Cijeli članak o slučaju Benković možete pročitati na portalu Lika online: http://www.lika-online.com/vrhovni-sud-odlucio-otkaz-k-benkovicu-zakonit-mora-platiti-120-tisuca-kuna-zatezne-kamate/

Gs Press / Nikola Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.