Nakon iznenadne odluke dosadašnjeg načelnika policijske uprave Ličko-senjske Josipa Biljana da zbog obiteljskih razloga ode u mirovinu, Ministarstvo unutarnjih poslova, odlučilo je ponovno dati povjerenje Anti Podnaru.  Naime, ministar unutarnjih poslova postavio je za načelnika PU Ličko-senjske županije bivšeg načelnika Antu Podnara, poglavito zbog njegove stručnosti i visoki moralnih standarda u rukovođenju što je Podnar dokazao dok je bio načelnik protekle četiri i pol godine.

Ministrovoj odluci prethodila je anketa djelatnika policijske uprave te su se isti sa visokim postotkom (99,9%) izjasnili da ponovno žele za svog načelnika policijske uprave Antu Podnara.

Pošto smo svi svjedoci ovih dana glasina da je Anate Podnar rješenjem disciplinskog suda dobio bezuvijetni otkaz, situacija se drastično okrenula.  Doznajemo da će Ante Podnar stupanjem na dužnost načelnika poništiti rješenje o svom bezuvjetnom otkazu, te će svi oni koji su se radovali polomiti zube.

Očekuje se da će Ante Podnar nastaviti svoju misiju gdje je grubo zaustavljen i za očekivati je slijedeći niz uhićenja.

Danas je 1. travnja, datum kada se tradicionalno obilježava Svjetski dan dan šale. Iako se u različitim zemljama svijeta obilježava na različite načine, suština je ista: na današnji dan svi bi trebali biti spremni na pokoju prvoaprilsku šalu.

Gs Press / Nick

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.