Znaš li ti ‘ko sam ja?” najpoznatija izreka malog “dida” Podnara koji je u petak na Disciplinskom sudu u Rijeci proglašen krivim!

Podsjećamo kako je Podnar imao više prijava zbog zlouporabe položaja i ovlasti od kojih je svaka, ukoliko je točna, bila dovoljna za njegovo trajno udaljavanje iz policije. Na novinarske upite je li ova informacija točna, iz visokih policijskih izvora dobili smo usmene potvrde, ali još uvijek nema službene objave na web-u MUP-a RH.

Prema prijavama o kojima je raspravljao Disciplinski sud u Rijeci, Podnar je u više navrata svojih bahaćenjem i krivim potezima nanio nepopravljivu štetu policiji i sebi osobno. Stoga, pokaže li se ova pretpostavka točnom, drugačija odluka Disciplinskog suda policije nije se niti mogla očekivati.

Iako ponovno proglašen krivim, ova presuda je ovaj put preimenovana u uvjetnu kaznu umjesto bezuvjetni otkaz.  Šteta što zakon nije isti za sve pa je zbog ovakvih dijela Podnar dobio uvjetnu kaznu pa i dalje radi, a drugi policajac iz Karlovca zbog 10 deka salame je udaljen iz službe sa prijetnjom otkaza!

Neslužbeno doznajemo da će se Podnar i na ovu presudu žaliti jer ambicija mu je da ponovno postane načelnik PU, a možda i ravnatelj ili ministar!  Ništa nije isključeno jer bez obzira što taj veličanstveni policajac radi, netko ga iz vrha štiti!

Gs Press

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.