Poštovani utemeljitelji, poštovane članice i članovi HDZ-a, ovim putem vam čestitam 30.obljetnicu osnivanja HDZ-a za Otočac u kojem je osnovan i Inicijalni odbor za Liku, Gacku i Krbavu.

Danas se sa ponosom prisjećamo prvog predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana, ali i našeg prijatelja i prvog predsjednika HDZ-a Otočac i predsjednika inicijativnog odbora dr. Dražena Bobinca koji je sa svojim prijateljima 16. siječnja 1990. godine imao hrabrosti i vizije odazvati se na poziv prvog predsjednika HDZ-a doktora Tuđmana i osnovati HDZ za naš kraj.

Tog 16. siječnja 1990. u maloj sobici u ugostiteljskom objektu “Dine” u Čovićima  16 osnivača uz prijetnju tadašnje milicije osnovalo je današnji HDZ za Otočac, Liku, Gacku i Krbavu.

Obljetnica naše stranke svečano će se obilježiti u subotu, 18. siječnja 2020. a na istoj će nazočiti naši utemeljitelji, predsjednik ŽO HDZ Ličko-senjske županije Marijan Kustić kao i naš predsjednik HDZ-a i Vlade g.Andrej Plenković.

Gradski odbor HDZ-a Otočac i ja osobno vam čestitam ovu obljetnicu i pozivam vas u subotu u 19,30 u GPOU Otočac da nam se pridružite u proslavi.

Predsjednik GO HDZ Otočac

dr.sc.Branislav Šutić, prof.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.