Grad Gospić je uputio jučer javni poziv za dodjelu na korištenje kućica za pružanje ugostiteljskih i trgovačkih usluga za vrijeme održavanje manifestacije „Advent u Gospiću 2016.“

Pozivaju se pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe koje u svom asortimanu imaju: božićno-novogodišnje ukrase, čestitke, suvenire, božićne aranžmane, tradicionalne Ličke proizvode (med, rakija, suhomesnate proizvode, uštipke i slično) te ostale nenavedene prigodne predmete i ugostitelje da iskažu interes za sudjelovanjem na manifestaciji „Advent u Gospiću 2016.“.

Mjesto održavanja Adventa je Park Kolakovac u vremenskom periodu od 17.12. do 31.12. Predviđeno dnevno trajanje Adventa je od 10 sati do 22 sata.

Kako je navedeno u pozivu zainteresirani će izlagali svoje proizvode u drvenim kućicama s osiguranim strujnim priključkom. Kućice se daju na korištenje bez novčane naknade.

Sudjelovati mogu izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, obrt ili tvrtku, ili su članovi udruge koja u svom statutu ima registriranu prodajnu djelatnost te mogu izdavati račune i provoditi fiskalizaciju. Prednost imaju izlagači s područja Grada Gospića. Prijaviti se mogu sve pravne i fizičke osobe te ugostitelj zaključno do  3. prosinca  ove godine.

Više informacija možete dobiti upitom na e-mail adrese:
t.z.gospica@gs.t-com.hr; marta.grguric@gs.t-com.hr

Grad Gospić/GsPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.