Dragi kolege planinari,

Nadam se da ste svi dobro i da ste aktivni kao i uvijek. 🙂 Ovaj put moj mail je pozivnica na jedno zanimljivo i naravno aktivno druženje za otprilike dva tjedna.

Početkom idućeg mjeseca, (1. i 2. rujna) na području moje Ličko senjske županije organiziramo Prvi Hrvatski Festival Hodanja i bilo bi mi jako drago da nam se pridružite i tako podržite prvu godinu projekta.

Velik je posao iza nas, znam da ćemo se dobro zabaviti i svaki posjetitelj nam je jako važan. Biti će to dva dana Hodanja, dobrog druženja i pokretanja nove tradicije, a kako se radi o događaju na koji se svi mogu prijaviti i koji nije fizički zahtjevan, slobodno povedite svoje obitelji, partnere i djecu, na uživanje u našoj ličkoj prirodi.

Više o Festivalu:

Prvi rujan rezerviran je za Gospić gdje će svi prijavljeni „šetači“ savladavati dvije staze od 20 i 30 kilometara simbolično nazvane Tesla. Nakon toga, drugog rujna, manifestacija se seli u Otočac na staze imena Gacka – kraću stazu od 18 km te najdužu i najzahtjevniju stazu od čak 34 kilometra.

Velik je to događaj za cijelu Hrvatsku jer su Festivali ovakvog tipa izuzetan trend u svijetu, a osim popularnosti krasi ih i masovnost jer je hodanje aktivnost koja sve više dobiva na važnosti i profesionalnosti. Zbog toga neki od svjetskih Festivala okupe i do pedeset tisuća hodača.

Rok za prijave je 28. kolovoz, a uz kotizaciju dolaze i službene majice, startni brojevi, voda, voće pa čak i prijevoz između dva grada.

Službena Web stranica manifestacije:

Naslovnica

Gs Press / PD Željezničar Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.