MNK KARLOBAG- STIGLA KONAČNA POTVRDA!

9.GBR VUKOVI-  SJP TIGROVI U NEDJELJU OTVARAJU HEROJE!

Savezni i regionalni nogometni sudci Igor Šuper i Stipe Lulić prvim sučevim zviždukom u utakmici između 9.GBR Vukovi i SJP Tigrovi u nedjelju 13. kolovoza sa početkom u 17:30 sati u Karlobagu na igralištu Laktinac nakon 7 dana odgode zbog vremenskih neprilika imati će čast otvoriti 5.MT „Heroji Domovinskog rata“ posvećen stradavanju svih Branitelja u Domovinskom ratu.

Kao najavu ovogodišnjih Heroja organizator je pripremio video (2:45 min) prošlost, sadašnjos i budućnost Heroja Domovinskog rata kojega svakako vrijedi pogledati.

Za nedjelju je najavljeno poboljšanje vremenskh uvjeta,  stoga je organizator Mnk Karlobag tokom današnjega dana, na zadnjem sastanku uoči Heroja potvrdio i službeno kako će se Heroji Domovinskog rata napokon održati u nedjelju 13. Kolovoza sa početkom od 17:00 sati, te su već krenule užurbane pripreme kako bi domaćini dočekali sve sudionike i posjetitelje ovog velikog sportskog događaja na kojemu se očekuje uz brojne uzvanike, goste i sudionike nekoliko stotina posjetitelja i gledatelja na igralištu Laktinac.

Organizator Mnk Karlobag donosi i posebno priopćenje za posjetitelje. U subotu od 15:00 sati regulirati će se promet oko samoga igrališta Laktinac kako bi se smanjile velike gužve, te se mole posjetitelji koji dolaze iz Karlobaga da dođu pješice na Laktinac dok će se svi ostali prosljeđivati uz glavnu cestu iznad Laktinca gdje su osigurana parkirna mjesta, ulica Braće Radića biti će otvorena samo za natjecatelje turnira.

Za glazbeni i zabavni program pobrinuti će se Dj Heć uz „goste iznenađenja“ a nakon dodjela nagrada i priznanja zabavni i glazbeni program nastaviti će se u Beach baru Tatinja.

U 22:00 sata održati će se poseban program organizatora za sve stradale Branitelje u Domovinskom u kojemu će sudjelovati natjecatelji i posjetitelji turnira.
Trgovački obrt „Zagi“ vršit će prodaju hrane i pića za sve posjetitelje na samom igralištu Laktinac.

Svojim dolaskom uveličajte 5.MT „Heroji Domovinskog rata“ budimo svi zajedno u nedjelju u Karlobagu kako bi dostojno obilježili i ove godine dan Domovinske Zahvalnosti, dan Pobjede i dan Hrvatskih Branitelja i kako bi se prisjetili svih onih koji su svoje živote položili na oltar Domovine!

ZA NJIH SE POMOLI, NEK MI BRAĆA ZNAJU HEROJI SE NIKAD NE ZABORAVLJAJU“

Gs Press / Ivica Došen

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.