Dojava iz Centra 112 Gospić u 11,55 sati kazivala je da je na području Perušića, kod Razbojišta došlo do prometne nesreće sa ozlijeđenjm osobama. Ekipa DVD-a Perušić odmah je izašla na teren s vozilom za tehničke intervencije i jednim navalnim vozilom i sa tri vattogasca. Dolaskom na mjesto događaja bilo je vidljivo je vozilo Honda Acord  gospićkih registracijskih oznaka prevrnuto na krov, sa teškim oštecenjem prednjeg dijela vozila.

Prije dolaska vozila hitne pomoći konstantiralo se da je osoba tesko ozlijeđena, sa vidljivim krvarenjem glave, ali pri svijesti te su je vatrogasci održavali budnom. Trebalo je puno znanja i vještine da bi vatrogasci ukolonili vrata smrskanog vozila, a nakon dolaska hitne pomoći i nanjihov zahtjev rezali su i uklonili i stražnja vrata.

Unesrećeni je izvučen iz vozila i prevezen u OB Gospić u teškom stanju, sa krvarenjem glave. Mjesto događaja do dolaska policije osigurano je vatrogasnim vozilima. Tako su članovi DVD-a Perušić svojim žurnim i stručnim angažmanom danas spasili još jedan ljudski život.

Gs Press /c.p. L.O./M. G./M. S.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.