U protekla 24 sata (19./20. listopada 2017. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, pet prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira.

Kriminalitet

Noću 18./19. listopada u Donjem Vagancu, Općina Plitvička Jezera, nepoznati počinitelj provalio je u radne strojeve u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Zagrebu, iz kojih je otuđio pogonsko gorivo.

Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Promet

Četiri prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića, Otočca, Korenice i Novalje. U njima su dvije osobe teško i četiri osobe lakše ozlijeđene.

Jučer u 20 sati na državnoj cesti broj 50, u Prvan Selu, Općina Perušić, dogodila se prometna nesreća kada je 23-godišnjak s područja Perušića, upravljajući osobnim automobilom gospićke registracijske oznake, iz smjera Perušića u smjeru Ličkog Osika, uslijed neprilagođene brzine, prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom automobila udario u prednji dio teretnog automobila, gospićke registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 41-godišnjak iz Gospića.

Teško su ozlijeđeni vozač i 17-godišnji putnik u osobnom automobilu, te su zadržani na daljnjem liječenju, dok je vozač teretnog automobila lakše ozlijeđen.

Protiv vozača osobnog automobila će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Jedna prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Otočca.

Javni red i mir

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je drskim ponašanjem na području Korenice i svađom i vikom na području Senja.

Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.

Gs Press / Policijska uprava ličko-senjska

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here