FOTOGRAFIJA “zaštitne maske” iz Ljubuškog mnoge je nasmijala nakon što je objavljena na Facebook stranici Imocki crnjaci.

“Iz Ljubuškog s ljubavlju”, piše uz fotografiju zaštitne maske čija je funkcionalnost jako upitna no koja je uspjela nasmijati brojne fanove stranice, ali i druge korisnike Facebooka nakon što je postala viralna.

“Ja bi naručio pet komada”, “Naručio bi, pošto su”, pisali su fanovi stranice ispod fotografije koja je od jučer dobila više od 3,5 tisuća lajkova.

Na istoj stranici prije nekoliko dana pojavila se još jedna fotografija neuobičajene (ali i upitne) zaštite koja je mnoge nasmijala. Dvojac kod Imotskog umjesto maski iskoristio je – košarice od grudnjaka.

A kako se Dalmatinci nose s pandemijom koronavirusa te kako se prilagođavaju mjerama kriznog stožera, svjedočimo na dnevnoj bazi i na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca. Muškarac u Splitu nedavno je tako ispred dućana čekao s ronilačkom maskom, dok je hit postala i snimka žene koja je pokazala kako se opremila za izlazak iz sigurnosti svog doma.

Gs Press / index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.