Danas je župan dr. Darko Milinović nazočio misi pete korizmene nedjelje u Plitvičkim Jezerima. Misu je predvodio dojučerašnji gospićki župnik Milan Čančar koji je sa županom Ličko-senjskim i njegovom obitelji u prijateljskim odnosima. Uz župana na misi je nazočio i Zdenko Mišić, predsjednik stranke LiPO Plitvičkih jezera s ostalim članovima povjerenstva i simpatizerima. Nakon mise u župni dvor velečasni je pozvao vjernike na čašicu rakije gdje su se zajedno sa županom zadržali na razgovoru u dobroj atmosferi.

Milinović: „Stranka LiPO na Plitvicama biti će prevaga u konačnim rezultatima. Kakvu god odluku čelništvo stranke LiPO u Plitvicama donese, imati će moju podršku.”

Nakon službenog protokola, predsjednik stranke LiPO dr. Milinović sa simpatizerima i članovima povjerenstva održao je sastanak. Nakon sastanka otišli su u obližnji poznati kafić Amadeus te nastavili u prijateljskom druženju razgovore o pripremi za nadolazeće lokalne izbore. Stranka LiPO vrlo jasno će se odrediti i pozicionirati na predstojećim lokalnim izborima u Općini Plitvička jezera. Kao i u drugim dijelovima županije i ovdje stranka očekuje dobar izborni rezultat i uvjerenje da će biti prevaga u rezultatima predstojećih izbora, a Milinoviću donijeti pobjedu u kandidaturi za župana. Na ovaj način Milinović zajedno s vrhom stranke pokazuje ozbiljnost. Ovo je njegov deseti boravak u ovoj općini u posljednje 2 godine. Na ovaj način zorno pokazuje da ne dolazi ovdje, kao ni nigdje drugdje, samo za vrijeme izborne kampanje. Očito da njegova kampanja traje 4 godine, a ne kako kod nekih samo 10 dana prije izbora.

Gs Press