Željko Nekić – spoj iskustva, mladosti i intelektualaca na listi jamči dobar rezultat, uvjeren sam da ću postati gradonačelnik Senja

0

Nakon Lovinca Darko Milinović nazočio je predaji kandidature za gradonačelnika grada Senja kandidata stranke LiPO Željka Nekića, te listu stranke LIPO za gradsko vijeće grada Senja. Nakon predaje lista Željko Nekić nam je dao kratku izjavu :

Predali smo, ja sam uvjeren, najjaču listu za gradsko vijeće grada Senja satkanu dijelom od iskusnih ljudi, dijelom od mladih ljudi, a sami pogledajte intelektualni potencijal stranke LiPO, očekujem dobre izborne rezultate i uvjerenje da ću postati gradonačelnik Senja.

MENI SLOGAN NE TREBA. JA ZNAM – DA JE SENJ USKOČKI PONOSNI GRAD I OČEKUJEM POBJEDU U PRVOM KRUGU

Darko Milinović nam je rekao :

Kada vidim ovu listu ja sam siguran u dobar rezultat, Senj je meni uvijek davao veliku podršku koju očekujem i sada. Senj je uskočki ponosni grad, a ja sam upravo takav kandidat, MENI SLOGAN NE TREBA. JA ZNAM, a znam da HDZ nema vjerodostojnog kandidata za župana zato sam uvjeren da će pored ostalih i mnogi HDZ-ovci dati meni podršku i da ću biti pobjednik već u prvom krugu.

Na održanoj Sjednici stranke LiPO za grad Senj na prijedlog predsjednika povjerenstva Željka Nekića Canjuge jednoglasno je prihvaćena lista za Gradsko vijeće grada Senja. Kandidat za gradonačelnika grada Senja Željko Nekić Canjuga je i nositelj liste. Lista je spoj iskusnih i mladih školovanih  ljudi .

Kandidati za Gradsko vijeće grada Senja su :

 1. Željko Nekić -Canjuga
 2. Sandra Šarić Samaržija
 3. Predrag Dešić, man.ing.pp.to.
 4. Tea Tomljanović, mag.oec.
 5. Tamara Tomaić, struc..spec.oec.
 6. Tomislav Rogić, dipl. ing. šum.
 7. Eni Lopac, bacc.admin.publ.
 8. Marija Knifić, oec.
 9. Valentina Vunuk Butković dipl.iur.
 10. Filip Prpić- Maroja
 11. Harijet Mršić
 12. Marina Martulaš-Nekić, struc.spec.ing.sec.
 13. Goran Tomljanović-Livak

Predsjednik stranke LiPO Senj : Željko Nekić

Gs Press