Ležaljke i ljuljačka, sunce i rijeka Lika savršeno su mjesto za provesti dan i dobro se zabaviti. Kako bi osjetili dašak tog ugođaja pozivamo vas na Zeleni sajam koji će se održati 24. lipnja (subota) 2023.  uz obalu rijeke Like (lokacija Ćojluk). Kupite domaće proizvode naših vrijednih izlagača, testirajte svoje kulinarsko umijeće sudjelovanjem u natjecanju u kuhanju kotlića ili se okušajte u veslanju na 20. po redu Veslačkoj regati u organizaciji 1. Ličkog veslačkog kluba Perušić. Najbolje veslače i kuhare očekuju bogate novčane nagrade!

Na Zelenom sajmu očekuje vas mnoštvo sadržaja, kako za odrasle tako i za malene. Dječja predstava naziva „Eko jeka i čarobna planeta“ je edukativno-zabavnog karaktera i cilj joj je, kao i cijele manifestacije, podučiti vas o važnosti zaštite prirode, očuvanja okoliša i zdravog načina života. Djecu očekuje i mnoštvo dodatnih sadržaja poput gusarske zabave, oslikavanja lica, organiziranog fotografiranja a uvijek dragi gosti manifestacije, članovi Speleološkog kluba Samobor pripremili su dječji zip line i speleološki kutak u kojem će najmlađi posjetitelji moći saznati vrlo zanimljive informacije o speleologiji.

Za one malo pustolovnije, željne izleta i aktivnosti, u ponudi je vožnja sa splavi po rijeci Lici, planinarski uspon na Sklopaču uz organizirano vođenje članova PD Željezničar a moguće je  uputiti se i u obilazak perušićkog bisera, špilje Samograd.

Bogat program događanja upotpunit će  dobra glazba a za glazbeni dio događanja, ove godine zadužen je TS Skala iz Senja. 

Vidimo se u subotu, 24. lipnja 2023.  na najljepšoj lokaciji na rijeci Lici, popularnom Ćojluku!

Zahvaljujemo podršci suorganizatora događanja:  Javnoj ustanovi „Pećinski park Grabovača“, Narodnoj knjižnici Općine Perušić i  Općini Perušić.

Gs Press

 

 

Turistička zajednica Općine Perušić