Pećinski park Grabovača i ove godine postaje središte proljetnih radosti povodom Uskrsnog ponedjeljka, 1. travnja 2024. godine. Šesti po redu „Zeko fest 2024“ počinje u 15 sati, a organizatori su se pobrinuli da ovogodišnji program bude bogatiji nego ikad. Za najmlađe posjetitelje pripremljene su kreativne radionice u organizaciji „2mame“, gdje će moći uživati u raznim zabavnim sadržajima i proljetnoj čajanci.

Osim radionica, na rasporedu je i facepainting, kao i tradicionalna potraga za pisanicama, koja je otvorena za djecu i sve koji se osjećaju mladima. To je prilika da se u veselom ozračju dočeka proljeće, tražeći pisanice skrivene u prirodnim ljepotama Grabovače.

Ljubitelji prirode i aktivnog odmora također će doći na svoje zahvaljujući organiziranim posjetima špilji Samograd. Polasci na obilaske planirani su u 11, 13 i 16 sati, što posjetiteljima omogućava da ovaj dan provedu istražujući prirodne ljepote i povijesno bogatstvo ovog područja.

Organizatori pozivaju sve da iskoriste lijep i sunčan dan za druženje u prirodi, naglašavajući da „Zeko fest“ nije samo prilika za zabavu, već i za uživanje u proljetnim radostima s obitelji i prijateljima. Ovaj događaj svake godine privlači sve više posjetitelja, potvrđujući svoj status kao nezaobilazno odredište za sve generacije tijekom uskrsnih blagdana.

Gs Press