U prostorijama POU „Dr. Ante Starčević“, učenici i učitelji glazbene škole završnim su koncertom obilježili kraj nastavne godine. Ovaj događaj bio je prilika za mlade glazbenike da pokažu svoj talent i rezultate dugih sati rada i vježbanja. Prvi dio koncerta obuhvatio je klasične skladbe svjetski poznatih skladatelja koje su izveli učenici od 1. do 6. razreda. Svaka izvedba dočekana je s velikim pljeskom publike, što je odraz priznanja za njihov trud i predanost.

Drugi dio večeri bio je rezerviran za komorne sastave koji su izveli poznate melodije iz filmskih klasika poput “Addams Family”, “Pirati s Kariba” i “Love Story”. Njihova emotivna interpretacija i skladan zvuk dodatno su obogatili atmosferu u dvorani. Večer je završila nastupom pjevačkog zbora škole koji je izveo poznate pjesme “Raindrops keep fallin’ on my head” i “Neka cijeli ovaj svijet” iz mjuzikla Jalta, Jalta.

Ovaj koncert nije samo demonstracija glazbenih sposobnosti učenika, već i prilika za stvaranje zajedništva i slavljenje mladih talenata. Glazbena škola još jednom je pokazala svoju važnost u promicanju kulture i umjetnosti u školi i široj zajednici, pružajući priliku mladima da se izraze i razviju kroz umjetnost.

Čestitke svim učenicima i učiteljima na još jednom uspješnom koncertu.

Gs Press