Gs Press koji je trenutno najčitaniji portal u Ličko-senjskoj županiji je ponovno medijski blokiran.  Navodno postoji neki program za proslavu Dan Grada Gospića, ali namjerno je izostavljen portal Gs Press sa popisa mailing liste!  Nismo niti bili obavješteni o svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Gospića koja je održana jučer u Memorijalnom centru Nikole Tesle.

Do duše, Gs Press nije dobio 350.000 kuna za promociju grada, niti po 50.000 kuna za promociju događaja preko turističke zajednice grada Gospića, niti ugovor od 5.000 kuna mjesečno za održavanje facebook stranice grada Gospića itd., već za 0 kuna pokriva sve događaje.  Kada već pokrivamo besplatno sve događaje, bilo bi lijepo da makar dobijemo program kao i svi ostali mediji, a ne medijsku blokadu! Nije Grad Gospić nečija privatna prčija, već ustanova koja služi svim građanima grada Gospića i koji plaćaju za tu uslugu!  Toliko o zajedništvu i grad bez podjela.

Dragi građani grada Gospića, ipak će portal Gs Press i dalje pratiti sve događaje te povodom blagdana sv. Marije Magdalene i povodom Dana Grada Gospića od srca Vam upućujemo čestitke.

Za karakter određenih ne odgovaramo, samo možemo komentirati, što ste tražili, to ste dobili! Molimo i gradsku upravu da uz sve ostale objave na koje stave hashtag #VolimGospic, da promjene u #VolimGospicSamoZaPodobne.  Budi Svoj!

Gs Press