Na Trgu dr. Franje Tuđmana, popularnoj Baškoj placi u Karlobagu, sinoć je uspješno održana sedma Lička seljačka tržnica. Ova manifestacija, koja je organizirana u suradnji LAG LIKA i Turističke zajednice općine Karlobag, privukla je mnoštvo posjetitelja i izlagača.

Dogodilo se ono na što su organizatori računali – visokokvalitetni proizvodi s oznakom Lika Quality su rasprodani, a mnogi proizvođači su sklopili dogovore o budućoj suradnji s lokalnim hotelima i iznajmljivačima.

Manifestacija je pružila posjetiteljima raznovrsni sadržaj tijekom turističke sezone, uključujući i najbolje što Lika i podvelebitsko primorje nude – lokalne Lika Quality proizvode, temeljene na tradiciji.

Atmosfera na tržnici bila je energična i vesela, zahvaljujući pristupu proizvođača prema posjetiteljima. Uprkos gužvi na Baškoj placi, bilo je mjesta i za ples, uz nastup Plitvičkih bećara.

Tržnica je ispunila sva očekivanja i pružila svima veliko zadovoljstvo, stoga organizatori najavljuju nastavak ove priče. Svi oni koji su jučer propustili priliku vidjeti, čuti, okusiti i osjetiti čari Like i podvelebitskog primorja, dobit će novu priliku 8. kolovoza 2023. u 19:30 sati.

“Dobrodošli u naš vrt povjerenja. Vidimo se 8.8.2023. na istom mjestu u isto vrijeme, uz pratnju Plitvičkih bećara!” – poručuju iz LAG LIKA.

Gs Press