O B A V I J E S T

korisnicima vodoopskrbnog sustava

kojom se potrošači obavještavaju da je prethodna obavijest koju smo objavili u nedjelju i dalje na snazi te zbog upita koje dobivamo od građana dajemo detaljnije pojašnjenje kojim obavještavamo da je mutnoća prisutna na područjima:

  • Pazarište i Klanac,
  • Bužim i Smiljan,
  • Medak, Ribnik, Bilaj i odmorište ZIR na autocesti,
  • Lički Osik, naselja do granice s Općinom Perušić,
  • Gospić – jugoistočni dio grada preko rijeke Novčice, Budak i Budačka ulica od Budačkog mosta do benzinske crpke.

Na tim područjima voda nije za piće, ali se može koristiti za sanitarne i higijenske potrebe te pripremu jela nakon termičke obrade.

U odnosu na stanje u nedjelju mutnoća je bitno umanjena i njezine vrijednosti su tek nešto iznad maksimalno dopuštenih, ali za davanje obavijesti da je voda pitka moramo poštovati  određene procedure te tek po nestanku mutnoće uzeti uzorke vode i napraviti mikrobiološku analizu.

Uz navedeno obavještavamo potrošače da je do pada tlaka i nestanka vode na višim etažama u Gospiću jučer u jutarnjim satima došlo zbog kvara u Brušanima koji se dogodio oko 4 sata. Kvar je detektiran, ali ukoliko njegovo otklanjanje zahtijeva zatvaranje vode popravak će biti izvršen u noćnim satima.

S obzirom na sve evidentno je da je situacija vrlo složena, ali u takvoj situaciji dajemo sve od sebe i radimo na ublažavanju stanja najviše koliko je to moguće.

Usluga d.o.o.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.