Vijeće roditelja (9 članova) se kroz nekoliko godina djelovanja pokazalo kao veoma važno tijelo koje klubu donosi jednu drugačiju, posebnu dimenziju, veliku podršku i dodatnu vrijednost. Roditelji brinu o svim aktivnostima koje nisu striktno vezane za treninge i rukomet, pa tako organiziraju izlete, predavanja, obilježavanje klubu zanimljivih dana, daju prijedlog podrške aktivnosti u organizaciji drugih ustanova i udruga i na taj način utječu na cjeloživotni odgoj i obrazovanje naših članova i cijeloga društva na području Gospića, Udbine, Korenice i Brinja.

Nakon četverogodišnjeg mandata na ukazanom povjerenju zahvalila se članica Tea Vukelja Tomljenović, a sada već bivša predsjednica Josipa Milković svoje je mjesto u Vijeću roditelja stavila na raspolaganje postavši tajnicom kluba. Nova dva roditelja koja su se priključila radu Vijeća su Darija Jakovac Ratković i Snježana Ivančić.

Na sjednici Vijeća roditelja održanoj 21. lipnja 2023. godine članovi su za novu predsjednicu predložili aktivnu članicu Vesnu Stručić, dok je Marijana Bukovac prihvatila kandidaturu za produljenjem mandata na poziciji zamjenice predsjednice, što je na kasnijoj Redovnoj izbornoj sjednici skupštine jednoglasno izabrano.

Vesna Stručić majka je rukometaša i rukometašice koja je godinama aktivno sudjelovala u radu Vijeća roditelja i kluba uopće. Vjerni je pratitelj svih domaćih utakmica i nerijetko jedan od rijetkih navijača naših momčadi na daljim gostovanjima.

Svojim dugogodišnjim radom u pravnoj struci zasigurno će doprinijeti radu Vijeća roditelja, a kao članica Izvršnog odbora svoja će znanja upotrijebiti za daljnji razvoj i napredak kluba.

Novoizabranoj predsjednici i svim članovima Vijeća roditelja želimo uspješnu organizaciju što više aktivnosti te puno sreće i ustrajnosti u radu.

RK Gospić