Malonogometna ekipa VIA Butković Transporti osvojila je 58. seniorski malonogometni turnir Tenis Senj. U finalu su pobijedili Partner Broker iz Zagreba 2:0. Dvostruki strijelac za pobjedničku momčad bio je Antonio Mazzarolli.

“Moram čestitati svojoj ekipi na odličnom finalu, kao i na cijelom turniru, danas sam se ja možda istaknuo mrvicu više, ovo prvo mjesto je zaslužila cijela ekipa”, rekao je najbolji strijelac i igrač seniorskog turnira, nogometaš ekipe VIA Butković Transporti Antonio Mazzarolli, prije nego su u mix-zonu uletjeli njegovi suigrači i počeli pjevati nekadašnji Oliverov hit “Što učinila si ti”.

“Znali smo da nam neće biti laka utakmica, te dečke poznajemo otprije. Po meni smo napravili neke greške koje nismo smjeli u finalu. Primili smo dva prejeftina gola. Čestitke dečkima. Ne mogu reći da nismo dali sve od sebe, ali možda smo mogli još i malo više. Žao mi je što drugu godinu zaredom nismo osvojili, ali vratit ćemo se jači. I čestitke na organizaciji, jedna je od boljih koje sam vidio”, rekao je nakon finalne utakmice igrač Partner Brokera Sadat Ziberi.

Alufakin elektro-energetika osvojila treće mjesto

Treće je mjesto na seniorskom turniru osvojila ekipa Alufakin elektro-energetika uvjerljivom pobjedom od 6:1 protiv CB LA Vučne službe Lončar. Domagoj Lončar, Ivan Brezovec, Filip Hanjec, Leon Lacić te dvaput Marko Ivković redom su zabijali za pobjednike, dok je četvrtoplasiranu momčad Tenisa zabio Mladen Župan.

Najbolji igrač i strijelac turnira bio je Antonio Mazzarolli (VIA Butković Transporti), a najbolji golman Tomislav Hercigonja iz Partner Brokera.

Cimpa Rampa CB Julijus treći put zaredom osvojili veteranski turnir

Kvalitetan veteranski turnir osvojila je, treću godinu zaredom, Cimpa Rampa CB Julijus. U finalu je senjska ekipa pobijedila Polikliniku Ribnjak iz Zagreba 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Dalibor Perušić.

Ante Džaja proglašen je najboljim igračem tunira, Darko Deranja zaslužio je nagradu za najboljeg strijelca, a Igor Baričević najbolji je golman veteranskog turnira. Sva trojica igrači su Cimpa Rampe CB Julijus.

“Ovo nam je treći naslov zaredom. Dobili smo pehar u trajno vlasništvo, što nam je i bio cilj. Mislim da je utakmica bila dostojna finala, i to ne samo veteranskog turnira. Publika je bila za nas, mi smo odavde i mnogi od nas su igrali za Nehaj. Mnogi od nas su dali mnogo za taj klub i publika je to prepoznala i ovaj put nas je nagradila velikom podrškom”, rekao je nakon utakmice Igor Baričević.

“Finale je bilo puno intenziteta. Jasno, uvijek čestitamo pobjednicima. Ne možemo se oteti dojmu da smo bili blizu ne samo izjednačenju, nego i pobjedi. Mislim da nemamo što prigovoriti našim momcima. Ja im svima čestitam. Ovo nam je pokazatelj da se druge godine vidimo i – zamijenit ćemo pozicije”, rekao je nakon utakmice voditelj Poliklinike Ribnjak dr. Milan Milošević.

Filipović i Vukelić pogađali za treće mjesto VIA-e

Treće je mjesto u veteranskoj konkurenciji osvojila VIA Senj pobjedom protiv ekipe Bistro Pizzerija Đir Pako i prijatelji 4:1. Po dva pogotka za momčad VIA-e postigli su Serđo Filipović i Igor Vukelić, dok je za Paka i prijatelje jedini gol zabio Ozren Križanović.

Sudeći prema posjećenosti, broju prijavljenih ekipa i cjelokupnoj organizaciji Malonogometni turnir Tenis drži svoj status jednog od najvažnijih događaja te svojevrsna uvertira u ljetnu turističku sezonu. Slijedi još i Dječji malonogometni turnir Tenis Senj, koji će se održati 25. lipnja.

Gs Press