Karlobag je jučer bio domaćin spektakularnog događaja koji je još jednom potvrdio veliki turistički značaj ovog primorskog mjesta. TIE FLY, jedinstveni i originalni hrvatski turističko-gastronomski projekt, održan je osmu godinu zaredom, a ovogodišnje izdanje privuklo je preko 110 ljubitelja automobila s više od 55 luksuznih sportskih vozila. Događaj, koji povezuje kontinentalnu i morsku Hrvatsku, omogućio je sudionicima da uživaju u besprijekorno organiziranom putovanju kroz najljepše hrvatske krajeve, promovirajući tako Hrvatsku kao vrhunsku destinaciju za ljubitelje motosporta i luksuznog turizma.

Projekt TIE FLY već godinama privlači poslovne ljude, vlasnike tvrtki i menadžere, nudeći im ne samo odmor već i mogućnost poslovnog povezivanja. Ovogodišnji event obogatio je turističku ponudu Karlobaga, doprinoseći njegovoj vidljivosti kao destinacije koja može zadovoljiti i najzahtjevnije goste. Načelnik Boris Smojver osobno je dočekao sudionike, pružajući toplu dobrodošlicu koja je naglasila važnost ovog događaja za ovu sredinu.

“Sa velikim zadovoljstvom smo dočekali TIE FLY u našem lijepom Karlobagu. Ovaj događaj ima izuzetan značaj za našu turističku ponudu. Promocija naše destinacije kroz ovakve prestižne evente postavlja Karlobag na kartu značajnih turističkih destinacija, čime se dodatno potiče interes domaćih i međunarodnih posjetitelja,” izjavio je načelnik Smojver.

Za sve posjetitelje i sudionike eventa osigurana je okrijepa koja je dodatno uveličala ovaj već impresivni događaj. Osim automobilske, u ovaj događaj su uključene i druge premium industrije poput hotelske, gastronomske, industrije jahti, satova, luksuzne odjeće, pića i cigara, čime je događaj postao centralno mjesto okupljanja elitnog društva.

Gs Press