Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović od 4. do 7. rujna 2017. godine izmjestit će svoj ured u Ličko-senjsku županiju.

Boravak u Ličko-senjskoj županiji predsjednica Grabar-Kitarović započet će u ponedjeljak gdje će, zajedno sa županom Darkom Milinovićem nazočiti podizanju predsjedničke zastave.

Predsjednica će povodom prvog dana nove školske godine, zajedno s ministricom znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Blaženkom Divjak, posjetiti Osnovnu školu „Dr. Jure Turića“ u Gospiću.

U privremenom Uredu u zgradi Ličko-senjske županije predsjednica Grabar-Kitarović održat će radne sastanke.

U organizaciji Vijeća mladih Predsjednice Republike Hrvatske u Gospiću će se održati okrugli stol na kojem će, uz Predsjednicu Republike, sudjelovati predstavnici resornih ministarstava i drugih nadležnih institucija te mladi Ličko-senjske županije.

Isto tako, izmještanjem Ureda predsjednice nastavit će se projekt „Osjeti Hrvatsku“ tijekom kojeg će se šefovi diplomatskih misija i međunarodnih organizacija akreditirani u Republici Hrvatskoj upoznati s prednostima i mogućnostima Ličko-senjske županije.

Gs Press / Ured predsjednice

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.