U Puli odigrane dvije utakmice između domaćina ŽŽK Pula i ŽKK Gospić

0

Nedjelja,13.2.2022.Pula

  • Sportska dvorana ” Mate Parlov”
  • Rezultati:
  • ŽKK PULA : ŽKK GOSPIĆ = 17:68
  • ŽKK PULA : ŽKK GOSPIĆ = 44:69

Jučer su odigrane dvije utakmice između domaćina ŽŽK Pula i ŽKK Gospić.

U prvoj je utakmici odigrano prvo kolo mlađih kadetkinja navedenih ekipa .

Od samog početka utakmice vidljiva je bila dominacija naših djevojčica i već na poluvrijeme otišlo se s rezultatom od 44:11 u našu korist.

Drugo poluvrijeme praktički se igralo s drugom postavom koja je također dobro iskoristila dobivenu minutažu da bi konačan rezultat bio 51 koš razlike za ekipu ŽKK Gospića.

U drugoj utakmici odigralo se zaostalo zadnje kolo kadetske lige.I u ovoj utakmici krajnji rezultat pokazuje dominaciju naše ekipe međutim prvo poluvrijeme a pogotovo prva

četvrtina nije odavala takav tijek utakmice. Naše djevojčice ušle su loše u utakmicu i u prvoj četvrtini gubile 17:12 da bi ipak drugu četvrtinu napravile preokret s rezultatom od 19:5 te

otišle na odmor s deset poena prednosti! Drugo poluvrijeme bilo je puno bolje i završilo s 25 koševa razlike za ekipu ŽKK Gospića.Ovim rezultatom ostvareno je 3.mjesto u navedenoj ligi.

Iduće kolo mlađih kadetkinja igra se već u sljedeću subotu protiv ŽKK Rovinj u 15 sati  te ovim putem pozivamo gledatelje uz naravno pridržavanje epidemioloških mjera.

ŽKK Gospić