U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 34-godišnji policijac

0

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su dvije prometne nesreće i to s teško ozlijeđenom osobom i materijalnom štetom

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom dogodila se jučer, 19. srpnja 2022. godine u 19,05 sati na dionici državne ceste broj 25, predio Takalice, kada je 34-godišnjak s područja Općine Đurđenovac, za vrijeme službe upravljao motociklom s policijskim oznakama, iz smjera Brušana u smjeru Baških Oštarija i u nepreglednom desnom zavoju uslijed neprilagođene brzine kretanja, prešao motociklom ulijevo preko kolnika i sletio u provaliju. Vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Jučer je u Otočcu u 9 sati, 27-godišnjak iz Otočca prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom na način da je upravljao osobnim automobilom švicarske nacionalne oznake pod utjecajem alkohola (2,32 g/kg), izgubio kontrolu nad automobilom, sletio udesno van kolnika i udario u metalnu ogradu a potom u betonski zid. On je uhićen, te će uz optužni prijedlog biti doveden u nadležni sud.

Gs Press / PULS