„Volio bih da objavite na svom portalu stanje ceste u predgrađu Lipe koja je raskopana još prije 7 mjeseci i nitko je ne obnavlja. Cesta je užasna jedva da se može voziti po njoj, a koja spada pod cestu Grada Gospića. Iako je zbog ovoga poslano nekoliko email-ova na ured Grada, nitko ne odgovara niti ne reagira da bi se nešto obnovilo. Volio bih da to poslikate i objavite. Hvala, tekst je našeg čitatelja iz naselja Lipe nadomak Gospića.

Obišli smo Lipe gdje se već godinama nitko nije potrudio i tamošnjim mještanima barem malo sanirao i proširio ceste koje su i od ranije uske i razrovane. Sada je stanje doista nedopustivo loše. Mjestimično se vide tragovi radova na podzemnoj infrastrukturi. Nakon toga asfalt se mjestimice suzio na jedva jedan metar širine!

Prije malo vremena se kao doprinos revitalizaciji gospodarstva u Gospiću pominjala upravna zgrada bivšeg PPK Velebit, također u Lipama. Bez obzira na nečije dobre nakane, ta zgrada i danas pokazuje „svu raskoš“ ljudskog nemara. Zarasla u šipražje i s prilaznom cestom koja je nestala u gustoj travi svakako nije resurs na koji bismo kao građani mogli biti ponosni.

Zahvaljujemo čitatelju iz Lipa i pozivamo vas da nam u dalje ukazujete na sve veći nemar i propuste.

Gs Press