Predstavljanje knjige “Hrvatske povijesne istine” autora Tihomira Dujmovića održat će se u petak, 22. rujna 2023. u 19:30h u maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Lovinac.

Tihomir Dujmović rođen je u Ogulinu 1963. godine, gdje je završio osnovnu i srednju školu, dok je u Zagrebu diplomirao na Pravnom fakultetu. Novinarstvom se počeo baviti za vrijeme studiranja, a tih je godina objavljivao tekstove u Studentskom listu i radio je u informativnom programu Omladinskog radija do 1990. godine.
Od 1995. do 2000. godine bio je dopisnik hrvatske redakcije Deutsche Wellea. Kolumne je počeo objavljivati 1998. godine u Slobodnoj Dalmaciji, potom dvije godine u Glasu Slavonije, nakon toga je dvije godine bio glavni urednik lista za iseljenike “Matica”, a nakon toga je tri godine bio glavni urednik Plavog radija te kasnije punih sedam godina koncesionar Radio Trsata u Rijeci.
Svoju kreativnu zrelost dosegao je od 2006. do 2008. godine kada je bio kolumnist Večernjeg lista, no kolumna je ukinuta da bi bila vraćena 2010. godine. Ovaj iskusni i ugledni autor će nam reći mnoge neispričane priče svojom knjigom „Hrvatske povijesne istine“.

Gs Press