Trg Stjepana Radića u Gospiću postat će centar zabave u petak, 29. rujna od 20 sati, kada će ugostiti festival tamburaške, zabavne i pop glazbe pod nazivom 1. “LIKA FEST 2023.” Festival će okupiti niz izvođača iz Hrvatske, ali i iz Bosne i Hercegovine.

Organiziran od strane Ličko-senjske županije, “LIKA FEST” nastoji promovirati ličke skladbe u različitim glazbenim izričajima. Ovo je također prilika za dodatno obogaćivanje 25. manifestacije “Jesen u Lici.”

U okviru programa, organizator je pripremio nagrade za prva tri mjesta, a posebna gošća festivala bit će ukrajinska glazbenica Marianna Ilkiv. Ukupno 19 izvođača natjecat će se za prijelazne nagrade.

“Vjerujemo kako će prvi glazbeni festival „LIKA FEST 2023.“ ispuniti očekivanja naših građana i privući brojne posjetitelje kako iz Like, tako i ostalih krajeva Hrvatske. Stoga, rezervirajte 29. rujna za uživanje u raznolikosti skladbi koje će svakako obilježiti ovaj glazbeni događaj u gradu Gospiću i Ličko-senjskoj županiji.” poručuju organizatori.

Više informacija o festivalu i izvođačima dostupno je na službenoj web stranici “LIKA FEST-a 2023.“.

Gs Press