Na najvećem gospićkom Trgu Stjepana Radića upriličena je svečanost obilježavanja 25 godina rada najveće ličke pekare Tušak iz Gospića. Kako je na prigodnoj svečanosti rekao vlasnik pekare Danijel Tušak uz trud, volju i znanje  u svakom uspjehu temelj daje i ljubav.

Zato smo odlučili darivati 100 torti i nagraditi  svoje potrošače i sugrađane. Već neko vrijeme na društvenim mrežama ostvaruju se vrlo korektni kontakti, što je urodilo plodom odabira 100 kupaca. Tako smo danas podijelili ”100 torti  za dvoje” kako bi se još bolje povezala ta suradnja i poštivanje s kupcima te na optimističan način povezali sve one koji  vjeruju da je pokretač svega ljubav. 

Svima nama potrebno je još više ”pozitive” i dobrih vijesti, pogotovo u ovim zimskim vremenima kada se u medijima pojavljuju samo krizne poruke, katastrofe i tragedije. Mi smo  tim koji radi i stvara s ljubavlju u našoj pekari te želimo kroz ovu akciju skrenuti pozornost na važnost povezivanja bez obzira odakle tko dolazi. Imali smo priliku još prošle godine ugostiti i počastiti brojne ukrajinske izbjeglice, a to ćemo učiniti i ove subote uz naše sugrađane, budući da smo pozvali sve koji žele da nam se pridruže na svečanosti uručenja torti, a za sve smo osigurali besplatne krafne, rekao  je Danijel Tušak. 

Inače pekara Tušak ima svoja prodajna mjesta u Gospiću, Korenici, Karlobagu i Perušiću, zapravo u cijeloj Ličko-senjskoj županiji.

Gs Press